ZAGREB

Ljubavni roman Anne Harrington u hrvatskom izdanju

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Knjigu Anne Harrington "Kad vrag izaziva", treću u nizu iz serijala od sedam ljubavnih romana "Kako ukrotiti Carlisleove", koju je na hrvatski jezik prevela Lea Klarić, objavila je zagrebačka nakladna  kuća Mozaik knjiga.

Radnja romana, kako navodi nakladnik, usredotočena je na lorda Roberta Carlislea koji nikad ne odustaje od izazova u poslu i ljubavi. 
 Pronalazak supruga skandaloznoj Mariji Winslow će ga dotući, napominje nakladnik i dodaje kako će lord osim veza i šarma iskoristiti svaki podmukao trik koji zna kako bi osigurao brak ženi bez miraza i osjećaja za doličnost. 
 Mariah Winslow, naglašava nakladnik, ne namjerava biti pijun u igri lorda Roberta. Pristala je na potragu za suprugom kako bi osigurala partnerstvo u očevoj tvrtci, napominje i dodaje kako je lord neće nadmudriti ma koliko god bio privlačan i neodoljiv. 
Anna Harrington piše ljubavne romane. Studirala je u Londonu književnost i dramaturgiju. Spisateljsku karijeru započela je 2015. godine, a do sada je objavila više od dvadeset naslova koji donose romansa s alfa herojima i neovisnim junakinjama. Za svoj rad dobila je mnoge nagrade i priznanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of