otvara vrata

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE Na predstavu se može za jednu kunu, no mora se zadovoljiti niz uvjeta za uživanje u gledalištu

| Autor: Mladen RADIĆ
(Neven LAZAREVIĆ/Arhiva)

Prva predstava na programu je u petak u 20 sati monokomedija "Mistero buffo" na tekst Darija Foa u kojoj glumi Valter Roša. Ulaznica košta jednu kunu, a predstava će se održati na velikoj sceni. Gledalište će biti organizirano tako da se poštuju sve preporuke vezano uz pandemiju, a između ostalog gledateljima   će se na ulazu mjeriti temperatura

 

Kako pandemija, barem za sada, popušta tako i Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište opet otvara svoja vrata i to u petak u 20 sati monokomedijom "Mistero buffo" na tekst Darija Foa u kojoj glumi Valter Roša. Ulaznica košta jednu kunu.       

Predstava će se održati na velikoj sceni, a gledalište će biti organizirano tako da se poštuju sve preporuke vezane uz pandemiju. To znači da će gledatelji morati doći sa zaštitnim maskama, ulazit će u zgradu jedan po jedan (osim ako se radi o paru ili obitelji), na ulazu će im se mjeriti temperatura, a morat će dezinficirati i ruke za što u kazalištu imaju dezinficijense. Kod kupovine ulaznica dobit će mjesto koje će biti odvojeno najmanje dva metra od drugog tako da niti publika neće sjediti u svakom redu.

Iako će se program održati na velikoj sceni, s obzirom na okolnosti u kazalištu predviđaju da će moći ući najviše oko 180 gledatelja.

Uz poruku '#nemojte ostati doma, dođite u INK', pulsko gradsko kazalište obnavlja repertoar predstavom koja ne silazi s programa od lipnja 2012. "Mistero Buffo" je najdugovječnija predstava INK-a, s najvećim brojem izvedbi u kući, ali i najvećim   brojem gostovanja u zemlji i u inozemstvu, zbog čega su u INK-u ocijenili da zaslužuje naslov prve izvedbe nakon dugog razdoblja "#ostani doma".

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom