JOŠ SU NA LEDU

FILMSKI FESTIVALI U ISTRI: Pula će se održati, ali što je s Motovunom? Pokušali smo doznati

| Autor: Zoran ANGELESKI

Na svojim službenim internetskim stranicama Motovun Film Festival ovogodišnje izdanje i dalje najavljuje u prvotno planiranom "predkorona" terminu od 28. srpnja do 1. kolovoza ove godine.

Od direktora festivala Igora Mirkovića pokušali smo jučer saznati kakvi su u danim okolnostima konkretniji planovi vodstva Motovun Film Festivala. Na naše pitanje hoće li se ovogodišnje 23. izdanje Motovuna održati u planiranom terminu, i da li u istom ili smanjenom opsegu, direktor festivala Igor Mirković odgovorio je: "Nemam još odgovor na to pitanje, nažalost".

S motom "Motovun Film Festival je festival s dušom!", ovaj je festival posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama; program čine dugometražni i kratkometražni igrani i dokumentarni filmovi, a festival suorganiziraju Motovun Film Festival, Istarska županija i Općina Motovun.

Usput, zadnja vijest na stranicama MFF-a je ona prije pandemije koronavirusa, od 25. veljače, kada je Motovun Film Festival objavio poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater