TRADICIJA

ADVENT U PULSKOJ KATEDRALI 10. PROSINCA

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Bruno Krajcar (Arhiva)

Bruno Krajcar (Arhiva)


I ove će se godine, već tradicionalno, u Puli održati blagdanski koncert "Advent u katedrali". U petak, 10. prosinca s početkom u 20 sati nastupit će pulski skladatelj i kantautor Bruno Krajcar te mladi poznati glazbenik i tekstopisac Marko Kutlić za kojeg kažu da je jedan od najperspektivnijih muških vokala. Riječ je o bivšem članu benda "Pravila igre", koji je 2017. godine započeo samostalnu karijeru. Uz njega na koncertu će nastupiti i mlada pjevačica Antonela Đinđić, poznata kao Nela koja se uspjela proslaviti sudjelujući u prvoj sezoni emisije "The voice – najljepši glas Hrvatske".

Poznata je po suradnji s Kutlićem na pjesmi "U zagrljaju spašeni". Inače, Bruno Krajcar već tradicionalno je u tom događaju domaćin kolegama glazbenicima s kojima je surađivao, odnosno kojima je pisao pjesme, među kojima je i Kutlić. To je deveto izdanje programa "Advent u katedrali", a do sada su uz Krajcara nastupili Tedi Spalato, Davor Radolfi, Marko Tolja, Jaques Houdek, sestre Husar, Tereza Kesovija, Lea Dekleva i Vanna.

Inače, Adventski glazbeni program u pulskoj katedrali postao je nezaobilazni dio programa Adventa u Puli koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule. Kao i ranijih godina, koncert je besplatan, a posjetitelje po završetku na Trgu sv. Tome očekuje kuhano vino.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum