NAKON PET GODINA OPET U ZAGREBU

LEGENDARNI KOMIČAR JIMMY CARR 15. studenog u Lisinskom

Osim što je duhovit i politički nekorektan, što za neke nije preporuka u ovom vremenu kada se pazi na svaku riječ, Carr ima poseban osjećaj za ritam nastupa, odnosno zna kada mora nakratko zašutjeti i najčešće baš tada priprema ispaliti svoju najjaču šalu

| Autor: Mladen RADIĆ
Jimmy Carr

Jimmy Carr


Slavni britanski komičar Jimmy Carr ponovno stiže pred hrvatsku publiku i to 15. studenog kada će nastupiti u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski", nakon punih pet godina. Njegov je nastup 2016. bio rasprodan, a od tada je svoju popularnost širom svijeta produbio kroz tri Netflix specijala. Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput "Tonight Showa", "The Late, Late Showa" i "Late Night s Conanom O'Brienom".

Britanski Guardian Carra je opisao kao "komičarskog heroja našeg vremena", što je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica, što je broj koji planira nadmašiti prije kraja ove godine. Poznat je po briljantnim, često i bezobraznim šalama na rubu "dobrog ukusa", a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom "Terribly Funny", sastavljenim od potpuno novog i nikad objavljenog materijala.

Osim što je duhovit i politički nekorektan, što za neke nije preporuka u ovom vremenu kada se pazi na svaku riječ, Carr ima poseban osjećaj za ritam nastupa, odnosno zna kada mora nakratko zašutjeti i najčešće baš tada priprema ispaliti svoju najjaču šalu. Ovaj, još malo pa 50-godišnji komičar britansko-irskih korijena, poznat je po svojoj često smrtno ozbiljnoj faci, zbog čega njegovi štosovi djeluju još efektnije, a odličan je i kada se pravi da je zbunjen čime pokazuje svoje glumačke vještine.

Ulaznice su u prodaji u Aquarius Music shopu Varšavska 13, na blagajni dvorane Lisinski i u sustavu Entrio.hr. Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina, a uz poštivanje važećih Covid mjera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater