PULA

GALERIJA MAKINA: Izložba "Srce u bojama" Aline Neculcea

| Autor: Mladen RADIĆ
Alina Neculcea u Galeriji Makina (Foto: Facebook)

Alina Neculcea u Galeriji Makina (Foto: Facebook)


U Galeriji Makina na adresi Kapitolinski trg 1 može se razgledati izložba "Heart in Colours" (Srce u bojama) Aline Neculcea. Zbog pogoršane epidemiološke situacije, službenog otvorenja nije bilo.

- Moje slike su portali k našem višem jastvu. Naš planet se masovno preobražava. Vidimo ljude koji najednom procvjetaju, radikalno si mijenjajući život, izražavajući svoju ljubav, svjetlo i životnu misiju. U suštini, svi smo sposobni za magiju. To je naša velika svrha kao ljudskih bića. Svi smo napravljeni za ljubav i povezivanje. I svi mi imamo prirodan dar koji bi trebali donijeti i manifestirati ovdje.

Slike koje radim nastaju na temelju drevnog znanja, emocionalne alkemije, vidovitosti, psihologije, arhetipova, šamanizma, budnog sanjanja dok je u srcu svega moja intuicija. Misija mojih slika je da vas prate u vašem putovanju. One predstavljaju vrata u vaš unutrašnji svijet, vaše srce i više jastvo. One su vi, mi, svi, poručuje autorica.

- Alina vodi promatrača na sjajno putovanje koje ne počinje i ne završava ispred njenih radova, već se nastavlja u umu, povećavajući znanje, i u srcu koje je pomaknuto i čuva sjećanja.

Umjetnost je univerzalna zato što je slobodna. Alina je umjetnica koja je uvijek u pokretu: na njenom putu istraživanje i eksperimentiranje miješaju se s instinktom i zaigranošću kako bi stvorili djela puna čarobnih kontrasta. Alini je njen kist izvor života, piše u predgovoru kustosica Camilla Gilardi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater