PAZIN

Predstavljena lista IDS-HSU-HNS za izvanredne izbore: S novim vodstvom i novim sloganom "MANJE BESID, VIŠE DELA!"

Želimo da naš grad konačno dobije sigurnu zaobilaznicu i da se kamioni ne voze po gradu. Želimo da se sigurno dovrši Dom za starije i nemoćne, želimo vrtiće tamo gdje je potrebno, želimo apsolutno otvoren proračun i efikasnu gradsku upravu, želimo uređeni centar po uzoru na ostale gradove u Istri, kazao je novi predsjednik IDS-a Pazin Vedran Ivančić

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Predstavljena nova lista IDS-a koja će izaći na predstojeće izbore

Predstavljena nova lista IDS-a koja će izaći na predstojeće izbore


Jučer je na konferenciji za medije ispred pazinskog Kaštela predstavljena kandidacijska lista IDS-HSU-HNS za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Grada Pazina.

- Na ove izbore, izlazimo uzdignute glave s 13 vrijednih, kvalitetnih i izuzetno motiviranih kandidata koji će svojim radom i zalaganjem u Gradskom vijeću pokazati da se mjesta ne razvijaju ispraznim frazama, već ozbiljnim radom, kazao je novi predsjednik IDS-a Pazin Vedran Ivančić.

Konstruktivna rješenja

- U naredna dva tjedna vodit ćemo izrazito afirmativnu, konkretnu i konstruktivnu kampanju jer je to ono što Pazinu treba - suradnja, iskoraci i konstruktivna rješenja za ova zahtjevna vremena!, poručio je Ivančić zahvalivši se prije svega, svim građankama i građanima Pazina koji su na prošlim izborima prepoznali snagu ove liste i programa.

- Podrška od gotovo 40 posto za našu listu nešto je što čovjeka zaista obvezuje i tjera da se potpuno posvetite gradu. Hvala i preostalim 60 posto jer su nam jasno rekli što misle da moramo promijeniti. A to je upravo ono na čemu smo predano radili u proteklim mjesecima, naglasio je predsjednik pazinskog IDS-a.

- Naša lista ima sad nova lica i novu energiju, na stol stavljamo svježe ideje, inovativan pristup u komunikaciji s našim sugrađanima i konkretno djelovanje pri rješavanju gorućih problema i prioriteta našeg grada. Jako dobro znamo da su kvalitetni, održivi i pametni projekti temelj svakog razvoja, zato ih u našem programu ima napretek. No, ono što želim naglasiti jest da će odsad nadalje u centru našeg djelovanja biti ljudi, kazao je Ivančić.

Predstavljena nova lica

- Kroz idućih ćemo deset dana predstaviti na jedan drugačiji način program na kojem smo radili, a danas imam čast predstaviti ljude, kako nezavisne tako i stranačke kandidate, koji iznimno dobro poznaju i žive za naš kraj, koji su aktivni i prepoznatljivi, koji žele dati svoj doprinos zajednici i koji su ovdje iz želje da nešto promijene na bolje. To su osobe koje su aktivni sudionici u našoj zajednici, svatko u svom području - društvenom životu, očuvanju tradicijskih vrijednosti i običaja, zaljubljenici u sport, obrtnici, studenti i ekonomski stručnjaci.

Listu čine Vedran Ivančić, Anja Jurčić, Mirjana Monas, Karmen Gašparini, Marijo Ivanković, Željka Nefat, Saša Fabris, Miranda Karanović, Ivan Filiplić, Rosana Guštin, Saša Belac, Damir Črnja i Jelena Ivančić. Predstavljajući kandidate, Ivančić je istaknuo da su svi spremni marljivo prionuti poslu.

- Želimo da naš grad konačno dobije sigurnu zaobilaznicu i da se kamioni ne voze po gradu. Želimo da se sigurno dovrši Dom za starije i nemoćne, želimo vrtiće tamo gdje je potrebno, želimo apsolutno otvoren proračun i efikasnu gradsku upravu, želimo uređeni centar po uzoru na ostale gradove u Istri. Pazin je povijesni grad, a centar mora postati dostupan svima, poput dnevnog boravka! Naš grad treba bolja parkirna i prometna rješenja. Smatramo da se ciljanim programima može puno više pomoći našim obrtnicima, da se politika stipendiranja studenata i učenika može poboljšati. Pazin treba biti uspješan i otvoren grad, pravo srce Istre. Zato trebamo jasne strategije i dobru suradnju sa svim općinama Pazinštine. Sve to možemo postići jedino radom, zato smo i odabrali slogan "Manje besid, više dela!", rekao je Ivančić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater