NAJNOVIJEPRIJAVE DO 6. VELJAČE

Županijski natječaj za PROJEKTE POMORSKE BAŠTINE

(D. MEMEDOVIĆ)

Županijski Upravni odjel za održivi razvoj poziva udruge koje su programski usmjerene na očuvanje pomorske baštine i tradicije na području Istarske županije, da prijave svoje projekte na javni natječaj za financiranje projekata udruga koje se bave očuvanjem pomorske baštine i tradicije na području Istarske županije.

U županijskom proračunu za tu je svrhu osigurano sto tisuća kuna za sljedeća prioritetna područja: građenje i rekonstrukcija tradicijskih plovila, tradicijske manifestacije i događanja, te unapređenje turističke ponude destinacije ulaganjem u očuvanje tradicijske pomorske baštine. Najniži iznos koji se može dodijeliti po projektu je pet tisuća kuna, a najviši iznos koji se može dodijeliti je 50 tisuća kuna po projektu. Rok za podnošenje prijava projekata završava 6. veljače.

Prijavitelj može podnijeti više od jedne prijave, ali samo po jednu prijavu po prioritetnom području. Prijavitelj može istovremeno biti partner u drugoj prijavi. Prijava sa svim obveznim prilozima dostavlja se u zatvorenoj omotnici preporučeno poštom na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za pomorstvo, promet i infrastrukturu, M. B. Rašana 2/4, 52000 Pazin. Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu: promet@istra-istria.hr do deset dana prije isteka natječaja. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam