PULA

Već u subotu otvara se pizzerija na Bunarini


Ovog vikenda, točnije, u subotu 31. ožujka, na Bunarini će se otvoriti pizzeria koja će nadalje raditi svakodnevno, a do početka turističke sezone, puni kapacitet kuhinje radit će samo vikendom. Budući da su prijašnjih godina kuhinja i pizzeria s radom počinjali nešto kasnije, vijest o nešto ranijem otvaranju gastro ponude razveselila je sve one kojima je Bunarina, kultno okupljalište Puljana, nezaobilazno mjesto izlaska i druženja.

- Pizzeria će raditi svakodnevno, a negdje od sredine lipnja krećemo s punim kapacitetom kuhinje. Roštilj će do početka sezone biti samo vikendom, rekao nam je direktor tvrtke Fratarski d.o.o koja upravlja Bunarinom Vjekoslav Jozanović.

Pripreme za predsezonu su dakle, u punom jeku, kako na Bunarini, tako i na Fratarskom otoku. U tijeku su i pripreme za njegovo otvaranje koje će službeno biti sredinom lipnja, no već za mjesec dana, za proslavu 1. svibnja bit će otvoren za sve građane. Uspostavit će se i brodska linija koja će prevoziti građane, i to po staroj cijeni od 10 kuna. (N. S.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater