VALFRESCO I GLAS ISTRE PREDSTAVLJAJU:

VALFRESCO DIREKT DOSTAVA DOSTUPNA ZA CIJELU ISTRU

| Autor: Milan PAVLOVIĆ

Valfresco Direkt dostavljače možete sresti na cijelom području Istre, pri čemu kupci mogu birati vrijeme dostave svog omiljenog jela, uključujući nedjeljom i blagdanima. Sve narudžbe zaključuju se u 13 sati kada trgovina započinje sa pakiranjem svih naručenih proizvoda za sutradan, a kuhinja započinje sa pripremanjem jela koja se navečer pakiraju i hlade u komorama te jutro dočekuju spremna za dostavu

Valamar Riviera otvorila je jedinstvenu Centralnu kuhinju u Vinežu kraj Labina koju čini najveći proizvodni pogon i distributivni centar u funkciji hotela i ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj. U ovaj inovativni i tehnološki napredan projekt Valamar je protekle zime investirao oko 29 milijuna kuna.

Centralna kuhinja Vinež u svibnju je postala i okosnica Valamarovog novog projekta Valfresco Direkt te središnje mjesto za otkup i obradu svježih domaćih namirnica i pripremu gotovih i polugotovih proizvoda.

Valfresco direkt

Svježe i domaće namirnice lokalnih proizvođača

U Centralnoj kuhinji tim kuhara svakodnevno priprema jela od svježih i domaćih namirnica koje Valfresco dobavlja od OPG-ova i lokalnih proizvođača, a vrijedan tim dostavljača se brine za logistiku i distribuciju obroka direktno do kućnog praga građana, odnosno turista smještenih u Valamarovim kampovima u Istri. Za sve narudžbe zaprimljene do 13 sati dostava se vrši već sljedeći dan, a za one koji vole planirati, obroke je moguće naručiti čak i do sedam dana unaprijed.

Valfresco direkt

Dostava na cijelom području Istre

Valfresco Direkt dostavljače možete sresti na cijelom području Istre, pri čemu kupci mogu birati vrijeme dostave svog omiljenog jela - od 11 do 15:30 sati ili od 15:30 do 20 sati, svakoga dana, uključujući nedjeljom i blagdanima. Sve narudžbe zaključuju se u 13 sati kada trgovina započinje sa pakiranjem svih naručenih proizvoda za sutradan, a kuhinja započinje sa pripremanjem jela koja se navečer pakiraju i hlade u komorama te jutro dočekuju spremna za dostavu.

Valfresco direkt

Kvaliteta i visoki standardi iznad svega

Sva jela pripremaju se i pakiraju prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene sigurnosti. Namirnice i jela pakiraju se u papirnate vrećice, a za dostavu se koriste plastične kutije uz poštivanje svih higijenskih mjera.

„Iz prakse mogu reći da su ljudi prepoznali kvalitetu ponude iz Valfresco Direkta. Jako hvale naša jela, a posebno mi je drago što hvale našu dostavu. Zaista se trudimo uvijek biti maksimalno na usluzi, biti točni, organizirani, brzi, a uvijek s osmijehom. Mislim da je to najvažnija odlika svakog profesionalnog dostavljača i kvalitetne usluge“, ističe Woren Načinović, vozač Valfresco Direkt dostavnog vozila.

VALFRESCO DIREKT DOSTAVA

Dostupnost na cijelom području Istre

6 vozača dostavnih vozila

6 dostavljača

Dostava svaki dan, uključujući nedjelju i blagdane


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum