NAJNOVIJERADIONICE ZA ZAPOSLENIKE AMINESS HOTELA I KAMPOVA

Učili od najboljih barista, kuhara i slastičara


Velike turističke kompanije sve više ulažu u usavršavanje svojih djelatnika, a (pred)sezona je na vratima, valja goste u vrhunskim hotelima dočekati s vrhunskom uslugom. Tako je prošlog tjedna edukativne radionice s poznatim gourmet stručnjacima iz zemlje i inozemstva za svoje zaposlenike u destinacijama Novigrad, Korčula i Pelješac organizirala i novigradska tvrtka Aminess hoteli i kampovi. Cjelodnevne radionice održavane su u hotelu Aminess Maestral u Novigradu a bile su posvećene trendovima u visokoj gastronomiji.

Josip Novačić iz Francka obučio je Aminessove bariste kako se priprema vrhunska kava, a tajne koktela otkrivao im je poznati hrvatski barmen Vjenceslav Madić Kishoni. Sommelierski tečaj vodili su Emil Perdec i Krešimir Mikanc, a radionicu o zanatskim pivima poznati somelier za pivo Zvonimir Pelko. Sa chefom Marijom Čepekom "prošli" su pripremu steakova i odrezaka, s Ivanom Zidarom pripremu slasnih burgera, a svijet slastica predstavio im je Vincenzo Friguli. Poznati talijanski slastičar prenio je kolegama iz Aminessa svoje znanje prikupljeno tijekom 25-godišnjeg rada na kruzerima diljem svijeta.

- Svi članovi Aminess gourmet tima sudjeluju u stvaranju prepoznatljivog brenda i proizvoda koji se najbolje ogleda u našem sloganu "Lasting Relations", odnosno vezama koje traju, kako sa zaposlenicima tako i s gostima. Cilj je jasan, oduševiti gosta, vratiti ga i predstaviti uvijek novu i kvalitetniju ponudu što je jedino moguće kroz konstantno usavršavanje zaposlenika u svakom poslu, pa tako i u gastronomiji, kaže Damir Čekić, direktor odjela hrane i pića Aminess hotela i kampova. (D. PALIBRK)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam