PROČITAJTE

U UTORAK U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE - Slovensko iživljavanje na hrvatsko-slovenskoj granici u Mlinima: SLOVENCI IZABRALI SRPSKU FIRMU KOJA ĆE POSTAVITI 40 KILOMETARA OGRADE PREMA HRVATSKOJ!

| Autor: Glas Istre
Selo Mlini (Gordana ČALIĆ ŠVERKO)

U pograničnom zaseoku Mlini kod Buzeta, gdje je Slovenija nenajavljeno prije mjesec dana postavila metalna vrata na cestu usred sela i time zapriječila ne samo prolaz do slovenskog, već zbog nepovoljne konfiguracije terena, i do dijela hrvatskog teritorija, postavit će se ograda duga 40 kilometara! Sve detalje o ovom slučaju čitajte u utorak u tiskanom izdanju Glasa Istre.

Podjela Hrvatske u 111 administrativnih centara - Istra dobiva osam gradova. Za IDS Istra mora ostati regija ili županija, dok Peđa Grbin i SDP za to ne vide nikakve posebne potrebe.

U Rovinju svjedočimo sramotnom "korona-profiterstvu" - bespravni graditelji iskoristili su situaciju kad su sve službe bile zauzete saniranjem i kontrolom situacije oko koronavirusa, te su u svega dva mjeseca u Rovinju "niknula" cijela bespravna naselja! Sve o ovom slučaju kao i brojne zanimljive teme čitajte u utorak u tiskanom izdanju Glasa Istre.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater