GIRANDELA U RAPCU: GRADI SE PRVI HOTEL ZA OBITELJI S DJECOM

U travnju se otvara novi hotel s pet zvjezdica


Krajem travnja Valamar Riviera će u Rapcu otvoriti Valamar Girandella Maro Suites 5* kao prvi Kinderhotel u svojem portfelju u sklopu Valamar Girandella Resorta. Prestižni lanac KinderHotels Europa, vodeća europska skupina hotela specijaliziranih za obiteljski odmor, dodijelio je pet smileya Valamar Girandella Maro Suites.

Ovaj hotel će dizajnom i ponudom biti posebno prilagođen obiteljima s djecom različitih dobnih skupina. Goste očekuju prostrani obiteljski suitovi (149) i vrhunski sadržaji: atraktivni vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i toboganima.

Treći u Hrvatskoj

Smještaj, usluge i sadržaji u Valamar Girandella Maro Suites u potpunosti su prilagođeni obiteljima s djecom: od prostranih obiteljskih soba opremljenih dječjim potrepštinama, preko unutarnjih i vanjskih bazena s vodenim efektima i toboganima do obilja zabave u Maro klubovima i Teen Hangout zoni za tinejdžere.

Obiteljima su posebno namijenjeni i dječji bife u restoranu te play lounge s unutarnjim igralištem i 24-satnom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslijepodnevnih snackova poput salata, juha i kolača.

- Valamar Girandella Maro Suites dodatno će pridonijeti bogatoj turističkoj ponudi Rapca. U Hrvatskoj će ovo biti treći hotel ove vrste, dok ih je u Europi ukupno 50 te već sada imamo odličan booking za sezonu. Otvorenje ovog hotela zaokružit će investiciju u Rapcu gdje je Valamar u proteklom razdoblju ukupno investirao oko 600 milijuna kuna i koja će repozicionirati Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije, rekao je Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac u Valamar Rivieri.

Novih 150 ranih mjesta

Valamar Girandella Maro Suites donijet će otvaranje 150 novih radnih mjesta u destinaciji Rabac, a najviše se traže zanimanja poput kuhara, konobara, sobarica, barmena, radnika na bazenu... Na razini cijele kompanije, Valamar ove godine otvara 600 novih radnih mjesta pa će u visokoj sezoni 2018. godine u Valamar Rivieri raditi oko 6.600 zaposlenika.

Nova ljetovališta donijela su i nova događanja u destinaciju. Jedan od primjera je Rabac Open Air festival koji je dva gradića, Labin i Rabac, ujedinio u jednoj misiji: stvaranju nezaboravnih trenutaka za svoje goste kroz pjesmu, ples, glazbu, predstave, performanse i, prije svega, odličnu atmosferu koja je vladala cijelu prošlu sezonu.

(Branko Biočić)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini