PROČITAJTE

U PONEDJELJAK U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE: Ponovne izmjene u Skupštini - ŠTO SE TO KUHA U POLITIČKOJ KUHINJI BRIJUNI RIVIJERE?

| Autor: Glas Istre
Muzil je jedna od "sastavnica" projekta Brijuni rivijera (Neven LAZAREVIĆ)

Jedna od misija Brijuni rivijere je biti nositelj gospodarskog razvoja Istre i Republike Hrvatske, no do danas niti jedna lokacija u sklopu istoimenog projekta nije realizirana. U Nadzornom odboru ili Skupštini Brijuni Rivijere kroz godine se izmijenio sam politički vrh kako s lokalne, tako i s nacionalne razine. Iako još ne želi potvrditi, izvjesno je da će kormilo Nadzornog odbora nakon ostavke HNS-ovca Envera Kase tvrtke preuzeti još jedan HNS-ovac, a više o svemu čitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Glasa Istre.

U tiskanom izdanju od ponedjeljka, također čitajte o povratku pulskih sportaša uobičajenim aktivnostima - iako je grad dva mjeseca bio bez organiziranog sporta, tvrtka Pula Sport radila je kao prije korone - a sad se sportaši polako vraćaju na bazene, u dvorane i borilišta.

Kako saznajemo, od 20. svibnja s treninzima u bazenu su počeli oni sportaši koji se bave sportovima u vodi, treninzi loptačkih sportova se održavaju na vanjskim terenima što je i preporuka HZJZ-a, dok se u zatvorenom prostoru održavaju treninzi u onim sportovima koji imaju svoje dvorane poput juda, hrvanja, boksa, stolnog tenisa i ritmičke gimnastike.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater