SPORTSKO-ZABAVNI REALITY SHOW

U Medulinu predstavljen projekt "Utakmica života". "Izbornik" Jarni: PRIPREMAMO SE POBIJEDITI REPREZENTACIJU HRVATSKE

Projekt je to okupljanja i odabira grupe 30 nepoznatih igrača, koji nakon oko tri tjedna stručnog vođenja imaju priliku kroz utakmicu izboriti profesionalni ugovor s jednim od hrvatskim prvoligaša. U trećoj sezoni emitiranja odabrani igrač postat će profesionalni član Istre 1961, s ugovorom u vrijednosti od 100 tisuća kuna

| Autor: Goran Rojnić
Projekt "Utakmica života" (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Projekt "Utakmica života" (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


U medulinskom hotelu Park Plaza Belvedere kojim upravlja Arena Hospitality Grupa održana je prezentacija ovogodišnjeg projekta "Utakmica života" odnosno sportsko-zabavnog reality showa, kojeg će javnost moći pratiti putem RTL-a 2. Projekt je to okupljanja i odabira grupe 30 nepoznatih igrača, koji nakon oko tri tjedna stručnog vođenja imaju priliku kroz utakmicu izboriti profesionalni ugovor s jednim od hrvatskim prvoligaša. U trećoj sezoni emitiranja odabrani igrač postat će profesionalni član Istre 1961, s ugovorom u vrijednosti od 100 tisuća kuna.

U Medulinu su projekt predstavili njegov idejni začetnik Ivan Rukavina, direktorica marketinga pulsko-medulinske turističke grupacije Manuela Kraljević, izbornik selekcije Utakmice života Robert Jarni te predsjednik HNS-a Marijan Kustić, voditelj Akademije Istre 1961 Vitomir Butorac te PR stručnjak i producent Ozren Muller. Iako je bio najavljen i izbornik "vatrenih" Zlatko Dalić, kao i Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa, prvo predstavljanje projekta je prošlo bez njih.

FSRER

Vitomir Butorac (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

U Medulinu će se pod paskom Jarnija i njegovih pomoćnika Marka Loze, Ivana Vargića i Kazimira Vulića, pripremati 30 kandidata do 3. lipnja, od kojih će Jarni izabrati početnu jedanaestoricu za ogled u subotu, 4. lipnja, na "Drosini" protiv U-20 reprezentacije.

- Ova sezona donosi iskorak u kvaliteti kandidata. Prijavilo ih se oko 400, na testiranje smo poznali 80-ak, a odabrali 30 najboljih za medulinske pripreme. Istru smo odabrali jer je vrhunski spoj sporta i turizma. Pobjednik će uz nogometne kvalitete trebati pokazati i karakterne kvalitete, rekao je Rukavina.

Izbornik Jarni odmah je priprijetio U-20 reprezentaciji da njega zanima samo pobjeda u tom susretu.

- Imat ćemo u Medulinu testove i pripremne utakmice, kandidatima smo odmah rekli da ne dolaze pretnerirani ili zapušteni i koliko vidim svi su to shvatili ozbiljno. Siguran sam da ćemo biti spremni, povećanog fizičkog nivoa i pokušat ćemo pobijediti reprezentaciju Hrvatske, poručio je kroz osmijeh bivši "vatreni".

Osim samog odabira pobjednika, koji će sklopiti ugovor s Istrom 1961, sam reality je snažno podržala Arena Hospitality Grupa, kao i turističke zajednice Medulina i Pule te Istarske županije.

FSRER

Marijan Kustić (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

- Nas četiri partnera podržavamo ovaj show. Naša grupacije prije svega želi zaokružiti priču Park Plaze Belvederea koji je partner mnogim klubovima i reprezentativnim selekcijama dugo godina te smo mnogo uložili u terene, ali i ostale sadržaje jer osluškujemo potrebe klubova te prilagođavamo ponudu. Sudjelovanjem u ovom realityju želimo cijelu Hrvatsku približiti Medulin, Pulu i južni dio Istre, pokazati dijelove ovdašnje kulture, povijesti i dobre hrane, poručila je Kraljević.

FSRER

Ivan Rukavina (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Butorac je, pak, naglasio da je Istra 1961 počašćena što je odabrana kao klub partner te će se pobjedničkog igrača showa dočekati raširenih ruku, dok je Muller naglasio besprijekornost organizacije medulinskog hotela i istarskih partnera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum