BESPRAVNA GRADNJA

SLUČAJ FIKTIVNIH KUĆA I BAZENA U ROVINJU. Razgovarali smo s jednim vlasnikom takvih objekata. Njegovo objašnjenje je vrlo kreativno

| Autor: Marcello ROSANDA
Rovinj

Rovinj


Vezano za slučaj fiktivne gradnje bazena i kuće s ciljem naknadne legalizacije, o čemu smo pisali, uspjeli smo doći do jednog od vlasnika sporne parcele s fiktivnim "građevinama" koji ima zaista kreativno objašnjenje. 

Naime, gospodin tvrdi da ne simulira postojanje kuće i bazena već mu modro plavo platno služi za brati masline, a konstrukcija je - limena garaža za automobil i spremište za razne stvari i alat. Nema, kaže, gdje sa stvarima i sagradio je limenu konstrukciju veličine otprilike šezdeset metara kvadratnih. 

- Jučer mi je dron letio iznad glave, a nitko nije bio ovdje, na licu mjesta, pogledati što sam zaista sagradio. Eto, dođite i vi pogledati ako hoćete, napominje. 

Kako bilo, ostaje vidjeti hoće li silne konstrukcije ostati na zemlji i nakon najavljenih naloga komunalnog redarstva i hoće li država adekvatno pratiti i kazniti takve i slične prakse lažiranja situacije na terenu. 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater