VREMENSKA PROGNOZA

PRIPREMITE KIŠOBRANE: Stiže promjena vremena uz kišu i grmljavinske pljuskove

| Autor: Petar Radovan/Istramet
(Snimio Damir Bošnjak / Pulska svakodnevnica)

(Snimio Damir Bošnjak / Pulska svakodnevnica)


Nakon subotnjeg predaha, u nedjelju ponovno kiša, naročito navečer kada stiže fronta, piše Istramet. Pritom lokalno može biti obilnih količina. Promjenjivo nas očekuje i u ponedjeljak (uglavnom kopneno područje), a zatim od utorka sunčano, stabilno i svježije.

Trodnevna Istrametova prognoza za Istru i Kvarner

NEDJELJA - Djelomice sunčano i vrlo nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i grmljavinske pljuskove, naročito navečer kada s hladnom frontom može biti obilnijih količina kiše. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo, navečer će okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 14 do 18 °C, dnevne vrijednosti između 21 i 25 °C.

PONEDJELJAK - Djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i pljuskove, naročito u noći i sredinom dana u kopnenom području. Puhat će slaba do umjerena bura i istočnjak. Jutarnje temperature zraka od 14 do 18 ˘C, dnevne vrijednosti između 21 i 25 °C.

UTORAK - Djelomice sunčano vrijeme. Puhat će slaba do umjerena, na pojedinim lokalitetima jaka bura. Jutarnje temperature zraka od 9 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 20 i 24 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater