Dogovoren skorašnji radni sastanak

PRIJEM LABINSKOG GRADONAČELNIKA ZA DELEGACIJU IZ VOJVODINE. Od festivala umjetnosti i tolerancije do brojnih zajedničkih projekata Labina i Vojvodine

| Autor: Branko Biočić
Izaslanstvo Vojvodine kod gradonačelnika Glavičića

Izaslanstvo Vojvodine kod gradonačelnika Glavičića


U sklopu Festivala umjetnosti i tolerancije koji se ovih dana događa u Labinu, gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić danas je održao prijem za delegaciju iz Vojvodine.

Uz jutrošnje sudjelovanje u programu „Labine“ i druženju s osnovnoškolcima koji su u sklopu likovne radionice izrađivali srca koja šalju svojim prijateljima u Novom Sadu te nakon održanog koncerta učenika Umjetničke škole Matka Brajše Rašana, službeni prijem održan je u prostorijama Grada Labina.

es

Delegaciju Autonomne pokrajine Vojvodine čine pokrajinska tajnicu za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama AP Vojvodine Dragana Milošević, Nenad Šaponja, direktor Kulturnog centra Vojvodine „Miloš Crnjanski“ te savjetnica za medije Dragana Kolundžić.

Ministrica kulture, odnosno pokrajinska tajnica za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama AP Vojvodine, Dragana Milošević, zahvalila je Gradonačelniku na gostoprimstvu i podršci koju je Labin pružio domaćinstvom Festivala „Labina“, a koji će biti „okidač“ daljnjem i još jačem razvoju odnosa te novih zajedničkih projekata.

es

Dogovoren je i skorašnji radni sastanak koji će okupiti čelnike više sredina te na kojem će se raspraviti donošenje dokumenta o zajedničkoj suradnji i pokretanju novih projekata sličnih „Labini“. Susret je bio i prilika da delegacija AP Vojvodine u društvu gradonačelnika Glavičića posjeti prostor Vijeća srpske nacionalne manjine u Labinu gdje su se susreli s predsjednicom Cvijom Davidović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of