DO 1. TRAVNJA

Predlaganje laureata Općine Medulin

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Općina Medulin objavila je javni poziv za predlaganje nagrada i drugih priznanja Općine Medulin u 2020. godini. Prema pozivu, prijedloge kandidata za dodjelu javnih priznanja i to Nagrade, Povelje počasni građanin i Svečane povelje, mogu dostaviti građani s prebivalištem na području Medulina i pravne osobe sa sjedištem u općini Medulin.

Predlagatelj mora potpisati prijedlog kandidata, obrazložiti i po mogućnosti priložiti dokumentaciju kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Za nagrade ne mogu biti predloženi djelatnici općinske uprave i savjetnici kabineta načelnika, dužnosnici, odnosno vijećnici, načelnik, članovi vijeća mjesnih odbora, mjesni odbori, javne ustanove i trgovačka društva čiji je osnivač Općina Medulin te ravnatelji javnih ustanova, direktori trgovačkih društava čiji je osnivač Općina Medulin, osim ako tijekom kalendarske godine u kojoj su predloženi za dobivanje nagrade ili priznanja odlaze u mirovinu. Prijedlozi se mogu podnijeti do 1. travnja 2020. godine na adresu Općine Medulin.

Nagrada Općine Medulin, kao najveće priznanje, dodjeljuje se kao javno priznanje za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Medulin. Povelja Počasni građanin, kao posebna počast, dodjeljuje se pojedincima koji su svojim osobnim doprinosom zadužili Općinu, a Svečana povelja dodjeljuje se za izuzetan uspjeh u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture i zaštite okoliša, te ostalim oblastima ljudskog stvaralaštva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter