ZBOG MJERA

Porečko vijeće danas u Istarskoj sabornici

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
porec panorama

porec panorama


Sjednica Gradskog vijeća, sazvana za danas u 18 sati, održat će se u Istarskoj sabornici u Poreču, a ne u gradskoj vijećnici kako je prvotno najavljeno.

Mjesto održavanja sjednice mijenja se zbog uvjeta koje nalažu najnovije odluke Stožera civilne zaštite RH, Kao i odluke i preporuke županijskog i gradskog stožera u vezi bolesti COVID 19. Isto će se zasjedanje na istom mjestu održati 5. studenog u 18 sati.

Na dnevnom je redu, između ostalog, izvješće o stanju sustava civilne zaštite na području Grada, izvješća o radu Javne vatrogasne postrojbe Poreč, Pučkog otvorenog učilišta Poreč, Zavičajnog muzeja Poreštine, Talijanske osnovne škole "Bernardo Parentin", Osnovne škole Poreč, te Sportske zajednice Grada Poreča.

Na dnevnom redu sjednice koja će se održati 5. studenog nalazi se izvješća o radu gradskih firmi ("Stan", "Parentium", "Usluga Poreč", "Odvodnja Poreč"). Tu je i stavljanje izvan snage odluke o odgodi dospijeća poreza na potrošnju, o oslobođenju od plaćanja poreza na korištenje javnih površina, o obustavi plaćanja spomeničke rente na području Grada Poreča.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom