HUMANITARNA UTRKA

POREČ: Ove subote adventska utrka starogradskom jezgrom

| Autor: Aleta BRATTONI

Atletski Klub Maximvs u suradnji s Adventom Poreč i ove godine organizira Adventsku utrku Poreč koja će se održati ove subote, 21. prosinca, sa startom u 11 sati na porečkom Adventu, odnosno kod Trga Matije Gupca i ciljem kod prostora ispred Lučke kapetanije Poreč.

Utrka je humanitarnog karaktera, pa je tako startnina u iznosu od 50 kuna zapravo dobrovoljni prilog koji će biti uplaćen na račun AK Maximvs, koji će zatim biti usmjeren Centru za inkluziju i podršku u zajednici - Poreč.

Osim što će brojni Porečani i njihovi gosti, sudjelovanjem u ovoj utrci učiniti dobro djelo, sudionici će moći uživati u trasi koja se proteže starogradskom jezgrom, gotovo cijelim putem tik uz more. Odrasli prijavljeni do 18. prosinca dobit će prigodne majice, a djeca slatke poklon pakete. Po završetku utrka proglasit će se pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji. Njima je Grad Poreč osigurao prigodnu nagradu, dok će sve natjecatelje čekati okrjepa, uz daljnje uživanje u sadržajima Adventa.

Uz glavnu utrku u duljini od 5 kilometara, održat će se i ona dječja, sa startom u 10 sati. Predškolci će tako trčati 100 metara, djeca 1. i 2. razreda 200, zatim 3. i 4. 400 metara, 6. razrede čeka staza u duljini od 600 metara, a one 7. i 8. razreda od 800 metara. Startnina se može uplatiti i na dan utrke do sat vremena prije početka utrke.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum