SURADNJA

Plava Laguna omogućila ljetovanje u Umagu djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

| Autor: Glas Istre
Djeca iz Ladimirevaca mogla su iskusiti pravo ljetovanje

Djeca iz Ladimirevaca mogla su iskusiti pravo ljetovanje


Od 23. lipnja u Umagu je omogućeno ljetovanje za 12 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, uz njihove SOS mame i tetu. U SOS Dječjem selu smještena su djeca i mladi koji nemaju adekvatnu roditeljsku skrb.

Plava Laguna time je nastavila suradnju s tom ustanovom te omogućila djeci da uživaju u čarima pravog ljetovanja u naselju Polynesia s tri zvjezdice u Umagu.

"Plava Laguna još je krajem prošle godine ponudila smještaj za SOS obitelji s obzirom da smo svjesni da ovako malenim doprinosom možemo nekome uljepšati djetinjstvo. Drago nam je da su djeca iz Ladimirevaca kod nas, neka i drugi puta, te vjerujemo da će kući ponijeti lijepe uspomene iz našeg Umaga. A suradnju s SOS Dječjim selom svakako ćemo nastaviti i dalje kroz različite aktivnosti", naglašavaju iz Plave Lagune

"Veseliji i morskiji početak školskih praznika nismo mogli zamisliti. Naši maleni plivači i njihove SOS mame i tete proveli su predivno vrijeme u Umagu. Veliko hvala našim prijateljima iz Plave Lagune", rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je SOS Dječje selo u Hrvatskoj - smješteno je dvadesetak kilometara od Osijeka, u valpovačkom selu Ladimirevci. To je selo poznato po brizi i ljubavi mještana koji se trude Ladimirevce učiniti lijepim i ugodnim mjestom za življenje. Danas, u 16 SOS kuća odrasta 80 djece koja čine zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovemo Dječje selo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini