VAŽNO PRIZNANJE

OPĆINA VIŽINADA DOBILA NAGRADU PRIZMA 2021. PO IZBORU NOVINARA: Potvrda prepoznatljivoj i poželjnoj turističkoj destinaciji

U TZ-u Vižinade najviše su ponosni na činjenicu što je Općina Vižinada ove godine pobjednik u kategoriji "Destinacije, turističke zajednice i organizacije"

| Autor: Glas Istre
Priznanje za Općinu Vižinada u Beogradu je preuzeo načelnik Općine Marko Ferenac

Priznanje za Općinu Vižinada u Beogradu je preuzeo načelnik Općine Marko Ferenac


Općina Vižinada okrunila se iznimno značajnom nagradom, koja potvrđuje Vižinadu kao prepoznatljivu i vrlo poželjnu turističku destinaciju. Riječ je o nagradi PRIZMA 2021, koju dodjeljuju novinari iz regije kao dobri poznavatelji događanja i aktivnosti turističkih subjekata.

Novinari - članovi žirija

Novinari su ujedno bili i članovi žirija, ali i jedini predlagači te donositelji odluka, statua i povelja.

Nagrada PRIZMA dodjeljuje se svake godine, iako ne u svim kategorijama zbog strogih kriterija žirija, pa su stoga u TZ-u Vižinade još više sretni jer je Općina Vižinada ove godine pobjednik u kategoriji "Destinacije, turističke zajednice i organizacije". Nagrade su dodijeljene u četvrtak 25. studenog na poslovnom sajmu WESTM koji se održao na turističkom & MICE forumu u Beogradu na Beogradskom sajmu. Tema foruma bila je "Gradovi regije kao generatori razvoja turističke ponude".

Priznanje za Općinu Vižinada u Beogradu je preuzeo načelnik Općine Marko Ferenac.

Ove nagrade iz područja turizma dodjeljuju se već 25 godina, a sve je svojedobno pokrenula redakcija magazina „Turistička prizma“, s ciljem doprinosa podizanju razine turističkih usluga i poticanja inovativnosti u grani turizma, odnosno, poticanja novih oblika kvalitete u turizmu i turističkim zajednicama iz zemalja s prostora bivše Jugoslavije, Mađarske, Rumunjske, Bugarske i Albanije.

Potvrda ustrajnom zalaganju

Nagrade je ove godine dodijelila Sanja Golubović, urednica časopisa "Caffe Montenegro" i dugogodišnja članica Međunarodnog novinarskog žirija u čijem su sastavu istaknuti turistički novinari Jugoistočne Europe, koji dodjeljuju prestižna priznanja.

- Hvala svima koji su prepoznali sve što Vižinada nudi i potvrdili to ovom nadasve vrijednom nagradom te Turističkoj zajednici Općine Vižinada i svim našim stanovnicima koji su tome doprinijeli trudom, ulaganjem u turističke kapacitete i gostoprimstvom po kojem smo nadaleko poznati, rekao je načelnik Ferenac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of