JEDNOSTAVNA I BRZA PRETPLATA

ONLINE IZDANJE GLASA ISTRE: Za samo 100 kuna mjesečno, čitajte već od ponoći najnovije izdanje našeg lista na svom računalu ili mobilnom uređaju

| Autor: Portal Glas Istre

Svakodnevno volimo listati novine i želimo se informirati i uživati u zanimljivom štivu, a s online izdanjem Glasa Istre možete to činiti iz udobnosti vlastitog doma. Ako se pretplatite na online izdanje Glasa Istre, svakog dana već od ponoći možete na svom računalu, laptopu, smartphoneu, tabletu… čitati i listati PDF izdanje našeg lista, jednako onom koje će se naći istog dana u prodaji na kioscima i drugim prodajnim mjestima.

Vrlo jednostavna registracija i uplata

Sve više čitatelja odlučuje se upravo za naše online izdanje - jer dok se nekad trebalo otići do trgovine ili kioska po tiskano izdanje, danas taj isti sadržaj se može prelistati na svom uređaju, gdje god se nalazili.

Najnovije vijesti iz regije i svijeta možete čitati na našem portalu www.glasistre.hr, a tiskano i online izdanje Glasa Istre donosi još više aktualnih sadržaja, vijesti, informacija, tema, intervjua, reportaža…

Ako upravo to tražite, pretplatite se na online izdanje u samo nekoliko klikova.

Kako se pretplatiti?

Na linku https://novine.glasistre.hr/ izaberite na koje razdoblje se želite pretplatiti - za samo sto kuna online izdanje Glasa Istre možete čitati mjesec dana, a ako želite pretplatu na duže razdoblje, samo kliknite na neku od ponuda koje ćete naći na linku.

Tada putem jednostavnog formulara kreirajte svoj korisnički profil, te kroz jednostavna četiri koraka, nakon uplate, postajete pretplatnik online izdanja Glasa Istre.

Ako negdje zapne - bez brige, na raspolaganju vam je super brza podrška.

Mogućnosti plaćanja

Više je mogućnosti plaćanja - virmanima, net bankingom (online bankarstvo), općim uplatnicama i kreditnim karticama, a čim izvršite uplatu, vaša online pretplata na Glas Istre bit će odmah aktivirana.

Kad sve obavite, dovoljno je da na vašem uređaju - laptopu, stolnom računalu, mobitelu, tabletu… unesete svoje korisničko ime i lozinku, i na raspolaganju vam je dnevno izdanje Glasa Istre, kao i arhiva Glasa Istre - tako da, ako vas zanima neki članak objavljen prethodnih dana, sve ćete to moći prolistati i pročitati na svojem uređaju, jer na raspolaganju su vam sva izdanja Glasa Istre od 2016. godine do danas.

Korisničko ime i lozinka mogu se istovremeno koristiti samo na jednom uređaju - tako da, ako ste do sada čitali na mobilnom telefonu, a želite čitati na računalo - jednostavno se odlogirajte s mobilnog telefona, i sa istim korisničkim imenom i lozinkom ulogirajte se na računalu.

Ipak vam je draže tiskano izdanje?

Ako vam je ipak draže tiskano izdanje Glasa Istre - i to se može riješiti iz udobnosti vašeg doma. Na mail pretplata@glasistre.hr možete poslati upit za pretplatu na tiskano izdanje Glasa Istre, te za samo 189 kuna mjesečno, naši kolporteri će u vaš sandučić svakog dana u jutarnjim satima dostaviti vam tiskano izdanje Glasa Istre. Za sve informacije vezano za pretplatu za tiskano izdanje, možete nazvati broj 099/462-9002.

Također, svaki pretplatnik može zatražiti i poseban sandučić Glasa Istre, koji će dobiti potpuno besplatno, a gdje će mu se dostavljati svakog jutra najnovije izdanje najčitanijeg istarskog dnevnog lista.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater