PROTEST

NAVIJAČ RIJEKE IZ BUZETA pisao slovenskom premijeru: Slovenci, zašto zatvarate ceste? GDJE JE PRIJATELJSTVO NA GRANICI I NA MEJI?

| Autor: Glas Istre

Jednostrano pa u doba zaraze koronavirusom i necivilizacijsko ponašanje Slovenije, bolje rečeno njezinih čelnih ljudi kako ne bismo uvrijedili golemu većinu časnih Slovenaca i ostalih stanovnika prijateljske i susjedne države, zatvaranjem lokalnih prometnica na inače prijateljstvom  iznimno isprepletenom području Grada Buzeta, u selima oko Mlini ogorčila je i Buzećana Sašu Vujovića Wusa, dugogodišnjeg navijača Rijeke, svojedobno i vrlo agilnog  pripadnika Armade, piše Edi Prodan za Novi list.

On se odlučio na protest, pismo upućeno direktno slovenskom premijeru Janezu Janši s određenim upozorenjem.

- Ogorčeni smo svi, pojedinci i institucije Buzeta. Prijateljstvo na granici i meji je ovdje oduvijek prisutno. Poštujemo se i cijenimo, družimo i volimo. Pa tko je sada taj koji nas je odlučio na ovakav način razdvajati? A tek mi navijači Rijeke: pa Kek,  Slovenac je nešto najljepše što smo doživjeli, njegovim stopama ide i Rožman, da ne spominjem sve one igrače, od Fegica nadalje koji su dali sve od sebe za riječki dres, ističe Vujović.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum