KAMP KAŽELA U MEDULINU

Najskuplji ovogodišnji projekt Arena Grupe primiče se kraju: Najveći kamp južne Istre otvara vrata za Uskrs u POTPUNO NOVOM RUHU

| Autor: Duška PALIBRK
(D. MEMEDOVIĆ)

Pod novim imenom i brendom - Arena Kažela bit će prvi kamp s bazenom u portfelju Arena Grupe. U kampu je 1.280 parcela za one koji dolaze kamperima i sa šatorima te 283 mobilne kućice. Kažela može primiti oko 5.000 gostiju, a u špici sezone, u kolovozu, dnevno ih bude i do 4.600

Kamp Kažela u Medulinu, najveća ovogodišnja investicija tvrtke Arena Hospitality Group, vrijedna 128 milijuna kuna, još uvijek je veliko gradilište, ali u kompaniji najavljuju da će spremni dočekati prve goste već za Uskrs. Rekonstrukcija, koja traje od prosinca prošle godine, odvija se na čak 50 posto ukupne površine kampa koja iznosi stotinu hektara, a dnevno na gradilištu bude više od 200 radnika.

Kamp Arena Kažela u svojoj ponudi ima i 99 apartmana koji će već za Uskrs biti popunjeni. Do Uskrsa bit će dovršena posve nova zgrada recepcije i caffe bar na ulazu u kamp te parking s osiguranim prenoćištem za kasnonoćne goste. Radovi na bazenskim kompleksima i dijelu kampa s novim kamping kućicama u završnoj su fazi, koja uključuje i hortikulturu.

Četiri zvjezdice

Pod novim imenom i brendom - Arena Kažela bit će prvi kamp s bazenom u portfelju Arena Grupe. Uz središnji bazen sa 600 kvadrata vodene površine, prostranim sunčalištem, akvaganom i malim dječjim bazenom, usred novog naselja kamping kućica gradi se još jedan, neobično izdužen, tzv. relax bazen na više od 400 kvadrata, naravno sa sunčalištem i barom u blizini. Bazene će puniti desaliniziranom morskom vodom, za što su građene posebne pumpne stanice. Uz središnji bazen bit će restorani, mali amfiteatar za večernje programe, dječje igralište, animacijski i drugi zabavni sadržaji.

U kampu je 1.280 parcela za one koji dolaze kamperima i sa šatorima te 283 mobilne kućice, od kojih je 70-ak zamijenjeno kućicama najnovije generacije koje mogu primiti do pet osoba, klimatizirane su, s besplatnim pristupom internetu, namještenom natkrivenom terasom i prostranom okućnicom s ležaljkama te parkirnim mjestom, ističe Manuela Kraljević, direktorica marketinga i prodaje te članica Uprave Arena Grupe. Nove kućice i zajednički sadržaji koji se grade oko središnjeg bazenskog kompleksa na razini su četiri zvjezdice, a krajnji cilj vlasnika je čitav kamp podići do te kategorije. U planu je nastavak investicije koja će u drugoj fazi obuhvatiti zamjenu preostale sanitarne infrastrukture i starih mobilnih kućica.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of