ARENA GRUPA

FOTO / S još 50 milijuna kuna ulaganja kamp Kažela u Medulinu postat će jedan od najsređenijih u Hrvatskoj. POGLEDAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ

U sklopu golemih ulaganja Arena Grupe do 2021. godine od 363 milijuna kuna oko 50 milijuna završit će u drugoj fazi uređenja i renovacije kampa Kažela u Medulinu.

Nakon završetka radova Kažela će postati moderan i visoko kvalitetan kamp kategoriziran sa četiri zvjezdice. Radovi uključuju daljnju zamjenu mobilnih kućica i postavljanje dodatnih 45 novih luksuznih Camping Home-ova. Za vlasnike modernih kampera bit će prilagođene luksuzne, prostrane parcele na najboljim, premium pozicijama uz more. Radi se o velikim parcelama od preko 150 kvadratnih metara koje nude kompletnu infrastrukturu, struju, vodu i odvod.

zela

U sklopu investicije renovirat će se svi sanitarni čvorovi namijenjeni gostima smještenim na kamping parcelama te time podići konkurentnost među ostalim kampovima, ističu iz Arena Grupe. Uz navedeno, kompletno će se renovirati restoran, bar i sportski centar, a sve to uz hortikulturno uređenje javnih površina.

zela

Na prostoru cijelog kampa gostima će biti dostupan pristup brzog bežičnog interneta, te usluga televizije preko internet protokola - IPTV-a, pa će gosti brojne TV kanale moći pratiti putem smart televizora u Camping Home-ovima, na mobilnim uređajima i aplikacijama.

Ukupna investicija u kamp Arena Grand Kažela u obje faze iznosi nešto više od 200 milijuna kuna.

zela


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater