NAKON DEVET GODINA

PODNIO OSTAVKU IZ OSOBNIH RAZLOGA: Marko Zlatić više nije predsjednika Općinskog vijeća Medulin

| Autor: D. B. P.
(Foto: Ids)

(Foto: Ids)


Predsjednik Općinskog vijeća Medulin Marko Zlatić pisanim je putem zatražio od načelnika Gorana Buića da se pokrene postupak njegova razrješenja s dužnosti predsjednika Općinskog vijeća i izbor novoga predsjednika, odnosno predsjednice. Zlatić, koji je dužnost predsjednika Vijeća obavljao gotovo devet godina, podnio je ostavku iz osobnih razloga, odnosno, kako je rekao "zbog prevelikog opterećenja privatnim i poslovnim obvezama". Istaknuo je da mu politička kultura nalaže da ako se ne može sto posto posvetiti obnašanju jedne dužnosti, šansu treba dati drugima.

- Medulinski IDS svojim je djelovanjem u više navrata pokazao da mu funkcije nisu prioritet, već je to djelovanje na dobrobit i razvoj Općine. Ovim smo primjerom još jednom to potvrdili, kaže Zlatić. Napomenuo je da je o svojoj odluci unatrag nekoliko mjeseci obavijestio predsjedništvo podružnice IDS-a Medulin te im je zahvalan na punoj podršci. Komentirao je i dosadašnju suradnju s načelnikom.

- Nismo se uvijek u svemu slagali, i bez obzira na poneka razilaženja oko određenih prioriteta ili projekata, mogu biti zadovoljan što se IDS uspio izboriti za realizaciju dijela svog programa, naglasio je Zlatić dodajući da je u proteklih devet godina uvijek bio na raspolaganju svim mještanima općine te mu je bila velika čast služiti zajednici.

- U ovom je razdoblju u našem Vijeću učinjen ogroman iskorak po pitanju demokratske kulture, standarda i dijaloga. Izuzetno mi je drago što sam tome doprinio, zaključio je Marko Zlatić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater