AKCIJA

KINOLOŠKA UDRUGA LABIN POMAŽE SVOJIM KOLEGAMA NA PODRUČJU STRADALOM OD POTRESA: U Petrinju i Glinu poslano 1,3 tone hrane za pse

| Autor: Branko BIOČIĆ
(B. BIOČIĆ)

(B. BIOČIĆ)


Kinološka Udruga „ LABIN“ koja broji 60-ak članova pokrenula je žurnu akciju prikupljanja pomoći kako od svojih članova tako i od pojedinaca lovnih društava Labinštine, Lovrana i Mošćeničke Drage pa je na dan Sveta tri kralja u srijedu u Petrinju i Glinu poslala tonu i 300 kg hrane za pse kinolozima kinoloških udruga tih u potresu stradalih krajeva.

-Svjesni aktualne situacije koja je zadesila Baniju razornim potresom, a odazivajući se i na apel za pomoć nastradalim Banijcima želimo iskazati solidarnost i zajedništvo sa svima njima u ovim najtežim trenucima. Obzirom da je jedna od naših temeljnih aktivnosti uzgoj i zaštita pasa donijeli smo odluku da sudjelujemo   u pomaganju na način da se prikupe donacije u vidu hrane za pse   članova Kinoloških udruga Petrinja i Glina koji su ujedno i naši kolege kinolozi i lovci.

Po primitku donacije   isti su izrazili veliku zahvalnosti na takvom obliku pomoći našim članovima Dinu Peršiću, Anelu Aliću i Nenadu Stepčiću čijim je kombijem izvršen prijevoz. Kao predsjednik udruge zahvaljujem svima koji su se doista promptno odazvali na poziv za donaciju u ovom teškom trenutku za Banijce i njihove četveronožne ljubimce, rekao je Darko Martinović, predsjednik Kinološke udruge Labin. Posebno je istaknuo da akcija prikupljanja pomoći nije završena. Akcija traje i dalje pa svi oni koji su voljni i u mogućnosti donirati hranu kao i oni do kojih ova informacija nije stigla ranije isto mogu učiniti u narednom razdoblju prateći facebook stranicu Kinološke udruge Labin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater