BROJ POLAZNIKA OGRANIČEN

#JACANEGOSTOMISLIS! Besplatna edukacija u Puli za nezaposlene žene

| Autor: Duška PALIBRK
Nacionalna kampanja za osnazivanje zena Sofija

Nacionalna kampanja za osnazivanje zena Sofija


U Puli se 21., 22. i 23. travnja održava besplatna edukacija namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja.

Sve informacije dobiju se na osobni mejl nakon prijave preko linka koji se nalazi na stranicama Nacionalne kampanje osnaživanja žena "Sofija" te Facebooka i Instagrama uz #jacanegostomislis!

Poznata umjetnica i glazbenica Remi ambasadorica je kampanje i u kratkom videu objašnjava o čemu je riječ. Broj polaznica je ograničen u skladu s epidemiološkim preporukama Stožera.

Na trodnevnoj edukaciji radit će se na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Polaznice će raditi na sebi, naučiti kako osvijestiti svoje snage i kvalitete, kako pisati kvalitetnije životopise te kako se istaknuti na razgovorima za posao od ostalih kandidata. Uz učenje o komunikaciji, dodatno se snaži i vraća samopouzdanje, a proći će i tečaj samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini.

Nacionalna kampanja osnaživanja žena "Sofija" radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum