SAZNAJEMO

IZABRAN NOVI DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE MEDULIN

| Autor: Marcello ROSANDA
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Na upravo završenoj sjednici medulinskog Turističkog vijeća za novog je direktora tamošnje Turističke zajednice očekivano izabran Mihael Idžaković, pravnik Arena Hospitality Grupe, saznajemo iz neslužbenih ali pouzdanih izvora. On je, kako smo već pisali, bio i favorit za tu poziciju budući da njegova matična kompanija ima većinu u Vijeću, odnosno najviše smještajnih kapaciteta na području Općine Medulin.

gg

Naime, nakon što je svoju samoinicijativnu prijavu povukao općinski vijećnik Ozren Josip Grbavčić s liste načelnika Ivana Kirca, koji je na to radno mjesto pikirao još od lokalnih izbora, i uzevši u obzir uvjet nove vlasti da se makne dosadašnji direktor Enco Crnobori, mladi pravnik bivšeg Arenaturista bio je logično rješenje za ovu važnu funkciju kojom se kontrolira nemali turistički novac.

Podsjetimo, nakon prošlotjednog otvaranja kuverti s prijavama na natječaj, najjužnija istarska općina, ali i jedna od najbogatijih u Hrvatskoj - Medulin - sada ima novog, javnosti prilično nepoznatog, šefa svoje Turističke zajednice.

Dosadašnji direktor Enco Crnobori u utrci za novi mandat je imao četiri rivala, od kojih su se samo dvoje, nakon što je pregledana dokumentacija koju su poslali, pokazali kao pravovaljani - Mihael Idžaković i Kristina Đukez.

S druge strane, Kirčev općinski vijećnik Grbavčić u zadnji je trenutak, na opće čuđenje javnosti, povukao prijavu. Uz njega, propala je i prijava Kristine Džin zbog proceduralne manjkavosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater