U ČETVRTAK

HUMANITARNI EX TEMPORE MEDULINARTA: Poziv za prijavu slikarima amaterima, prikuplja se novac za akciju "Osigurajmo znanje"

| Autor: Tea TIDIĆ
Galerija Loža u Medulinu (Foto: MedulinArt)

Galerija Loža u Medulinu (Foto: MedulinArt)


Ovog tjedna, u organizaciji MedulinArta, održat će se 10. jubilarni Ex tempore MedulinArt - slikarsko natjecanje amatera koje je ujedno i humanitarno zbog epidemioloških mjera ide u virtualnu verziju. No, kako kažu organizatori - umjetnost ostaje.

"Pozivaju se svi slikari amateri na podjelu i pečatiranje platna u četvrtak 29. srpnja 2021. u galeriju Loža u Medulinu od 9 do 12 sati i 19.30 do 21.30 sati. Tema je "Mirisi i okusi ljeta".

U nedjelju, 1. kolovoza 2021. – također u galeriju Loža na medulinskoj placi - donosit će se djela od 19.30 do 20 sati, a dan nakon je proglašenje pobjednika.

Pokrovitelji su Općina Medulin koja se pobrinula i za prvu nagradu od tri tisuće kuna, drugu nagradu omogućila je Turistička zajednica Općine Medulin u iznosu od dvije tisuće kuna a treću nagradu sponzorira Arena Hospitality Group u iznosu od tisuću kuna.

Nakon toga organizirat ćemo prodaju slika i prikupljeni prihod ide za akciju Naš san njihov osmijeh – Osigurajmo znanje – za kupnju potrebnih stvari za sljedeću školsku godinu njihovih štićenika", kažu iz MedulinArta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater