GRAD SVETE EUFEMIJE POSTAJE FILMSKA KULISA

Holivudske zvijezde Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds u Rovinju će MJESEC DANA SNIMATI HIT FILM

Salma Hayek i Samuel L. Jackson

Salma Hayek i Samuel L. Jackson


Brojna bi filmska ekipa, prema našim saznanjima, trebala odsjesti u najboljim Maistrinim hotelima. Doduše, nepoznato je gdje će biti smještene najveće zvijezde filma, ali sigurno je da će imati poseban tretman. Rovinjski gradonačelnik otkrio nam je i da će za potrebe snimanja biti izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje

Jedna od najvećih holivudskih glumačkih imena, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Ryan Reynolds, dolaze u Rovinj snimati nastavak uspješnog akcijskog filma iz 2017. "The Hitman's Bodyguard" ili kako je u nas preveden "Čuvaj me s leđa". Potvrdio nam je to gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, koji kaže da je Grad već izdao potrebne dozvole za snimanje holivudskog spektakla.

- Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana, kaže Paliaga.

Brojna bi filmska ekipa, prema našim saznanjima, trebala odsjesti u najboljim Maistrinim hotelima. Pretpostavlja se da će dio njih spavati u Loneu, a dio u novom Grand Park Hotelu. Doduše, nepoznato je gdje će biti smještene najveće zvijezde filma, ali sigurno je da će imati poseban tretman s najvišom razinom usluge. Rovinjski gradonačelnik otkrio nam je i da će za potrebe snimanja biti izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje.

O nastavku ovog akcijskog filma već se naveliko piše na specijaliziranim portalima. Neki kritičari ističu da je naziv "The Hitman's Wife's Bodyguard" grozan, a sigurni smo da ni hrvatskim prevoditeljima nije po volji, jer bi ga, vodeći se logikom iz prvog filma, trebali nasloviti "Čuvaj mi suprugu s leđa". Uglavnom, producentski i distribucijski studio Lionsgate s prvim je filmom inkasirao lijepu svotu novca pa i ne čudi što su se odlučili na snimanje nastavka. "The Hitman's Bodyguard" imao je budžet od relativno skromnih 30 milijuna dolara, na koncu zaradivši više od 175 milijuna dolara. Nepoznato je koliki je budžet planiran za snimanje nastavka, no vjerojatno neće biti veći od 100 milijuna dolara, koliko je utrošeno na film "Robin Hood", koji je dijelom sniman 2017. u Završju, na sjeveru Istre. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ i Bojan ŽIŽOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater