RADOVI

Grad Poreč nastavlja s komunalnim uređenjem: U NOVOJ VASI POSTAVLJA SE NOVA RASVJETA

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(Arhiva/ilustracija)

(Arhiva/ilustracija)


Grad Poreč nastavlja s komunalnim uređenjem i opremanjem u gradskim i prigradskim naseljima. Ovih se dana radovi odvijaju na području Mjesnog odbora Nova Vas, gdje se pripremaju asfaltiranja i postavljanje javne rasvjete.

U pripremi je asfaltiranje prometnice u naselju Brčići, odnosno Ulice Vala, u duljini od 20 metara i širine četiri metra. Prometnica će spajati postojeće asfaltirane nerazvrstane ceste između kućnih brojeva 5 i 11. Također, ovaj će mjesni odbor dobiti i nova rasvjetna tijela, u naselju Kukci, Cerova ulica, te na području naselja Blagdanići. Ukupno će se ugraditi deset svjetiljki podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji. Nakon dovršene zamjene LED rasvjetnih svjetiljki na području grada Poreča, nastavlja se s izgradnjom i dogradnjom postrojenja javne rasvjete na područjima okolnih mjesnih odbora.

Nakon spomenutih radova u Novoj Vasi, javna rasvjeta postavit će se i u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Varvari, a dinamika radova odvija se prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa i planovima mjesnih odbora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini