NEKADAŠNJA ZVIJEZDA

EKSKLUZIVNO: Damir Kajin ipak želi nazad u Sabor. Saznajemo koju listu će predvoditi u 8. izbornoj jedinici

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ

Damir Kajin kandidirat će se za saborskog zastupnika na ljetnim izborima 5. srpnja na zajedničkoj kandidacijskoj listi stranke Demokrati i Hrvatskih laburista. Kajin će voditi listu u osmoj izbornoj jedinici te biti na njezinom prvom mjestu, doznaje se u toj stranačkoj koaliciji čiji je lider Mirando Mrsić prije nekoliko dana posjetio Istarsku županiju i obavio razgovore sa svim potencijalnim političkim partnerima.

Mrsić je, kako se čuje u političkim kuloarima, održao sastanak i s predsjednikom IDS-a Borisom Miletićem, ali "nisu se našli", dok se s Damirom Kajinom dogovorio o suradnji na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Ne mogu još ništa potvrditi niti želim komentirati. Sve će biti jasno i javno objavljeno početkom lipnja", odlučno poručuje Damir Kajin, s kojim smo razgovarali o njegovom možebitnom povratku u klupe Hrvatskog sabora gdje je godinama kao zastupnik IDS-a bio jedan od najpopularnijih i najaktivnih sabornika.

Kajin je prije nekolko tjedana potvrdio kako vodi razgovore s predstavnicima nekoliko političkih stranaka koji bi ga rado vidjeli na svojim izbornim listama. Tom prilikom oštro je opovrgnuo informacije što ih je u javnost plasirao Domovinski pokret Miroslava Škore - kako će Damir Kajin biti jedan od njihovih aduta u osmoj jedinici, zajedno s komičarom Željkom Pervanom - tvdeći kako oni nisu njegova politička opcija.

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU U PETAK 29. SVIBNJA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter