LIJEPA GESTA

Danski trgovački lanac, koji uskoro otvara trgovinu u Puli, POMAŽE UREDITI NOVI DOM OBITELJI MARINIĆ U BRIČANCIMA

| Autor: Portal Glas Istre

Povodom otvaranja nove trgovine 19. prosinca u Puli, danski maloprodajni lanac JYSK pridružio se humanitarnoj akciji koju provodi udruga Volim Istru, kojom se prikupljaju sredstva za pomoć sedemeročlanoj obitelji Marinić koja se sastoji od samohranog oca i šestero djece.

Obitelj je nedavno uselila u svoj novi dom u Bričancima nadomak Svetvinčenta koji je potrebno namjestiti pa je JYSK osigurao proizvode u vrijednosti od gotovo 10.000 kuna kako bi mališanima koji žive sami s ocem uljepšali novi dom.

Predstavnici JYSK-aa uručili su donaciju voditeljici udruge Volim Istru Tatjani Tomaić koja će se pobrinuti da proizvodi stignu do velike obitelji koju je prije nekoliko godina tragično napustila majka i supruga.

"Trudimo se i želimo aktivno uključiti i doprinijeti lokalnoj zajednici, jer i mi smo njezin dio te smo kao takvi odgovorni pomoći kada god je to potrebno. Drago mi je da smo imali priliku pridružiti se ovoj prekrasnoj inicijativi i obitelji Marinić uljepšati boravak u njihovom novom domu", izjavio je Direktor prodaje JYSK-aa Dražen Eldić.

JYSK otvara vrata svoje druge trgovine u Puli u City Mall shopping centru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum