sajam rukotvorina

MERCATINO Arts and Crafts u Rovinju: Bogat izbor domaćih umjetnina i proizvoda manufaktura

| Autor: Glas Istre
(Foto: Mercatino Rovinj)

(Foto: Mercatino Rovinj)


Otkako je, na inicijativu brojnih lokalnih proizvođača, pokrenut prije četiri godine, sajam MERCATINO Arts and Crafts svakog ljeta okuplja najbolje od ponude lokalnih kreativaca i obrtnika. 

Desetak dvodnevnih termina kroz ljetne mjesece ponudit će građanima i posjetiteljima Rovinja bogat izbor domaćih umjetnina i proizvoda manufaktura. Prvi termin održat će se od 20. do 21. lipnja, a datume ostalih termina organizatori će objaviti uskoro na svojim mrežnim stranicama.

(Foto: Mercatino Rovinj)(Foto: Mercatino Rovinj)

MERCATINO malim lokalnim proizvođačima omogućuje da na rovinjskoj rivi, nezaobilaznom mjestu okupljanja, prezentiraju svoje proizvode, od nakita, odjeće, suvenira, kozmetike, keramike, uporabnih i dekorativnih predmeta i likovnih radova. S druge strane, ovakav način prezentacije lokalne izrade, važan je segment turističke ponude i upoznavanja posjetitelja s domaćim proizvodima. 

(Foto: Mercatino Rovinj)(Foto: Mercatino Rovinj)

Više o MERCATINO Arts and Crafts sajmu pročitajte na web stranici https://udrugarekreator.wixsite.com/mercatino2024, a zainteresirani za izlaganje mogu se javiti na: [email protected]

(Foto: Mercatino Rovinj)(Foto: Mercatino Rovinj)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter