NOVI REKORD!

Nastavljaju se muke po pošti: Jednoj istarskoj tvrtki nije stigla skoro dva mjeseca, zbog toga dolaze opomene, blokira se kartica

| Autor: Jasna ORLIĆ
Iz Hrvatske pošte kažu da su "fluktuacija i zapošljavanja redovan dio poslovanja" (Arhiva)

Iz Hrvatske pošte kažu da su "fluktuacija i zapošljavanja redovan dio poslovanja" (Arhiva)


"Prošli ponedjeljak, 5. lipnja, stigao je poštar, prvi put nakon 53 dana. Dostavljena nam je gomila računa i ostalih pošiljki koje su čekale gotovo dva mjeseca. Mi smo firma i to je za nas veliki problem", potužio se Karmino Beletić iz novigradske tvrtke Nautico d.o.o. na probleme s Hrvatskom poštom.

- Mislim da je to nedopustivo. Tri dana je puno, a ovo je već 53 dana. Ovako nešto nije se nikada ranije događalo s poštom, ogorčen je Beletić.

Ljut je i zato što se nema kome u HT-u potužiti. Na telefonske brojeve u Puli se nitko ne javlja, a na zagrebačke brojeve automati ga beskonačno preusmjeravaju i nikako ne može doći do živog čovjeka s kojim može komunicirati.

- Vjerojatno se ne javljaju jer znaju u čemu je problem, smatra on. Kaže da im kašnjenje računa stvara niz problema i dodatnih troškova.

- Supruga je bila na benzinskoj pumpi dobavljača s kojima imamo ugovor. Nije mogla platiti benzin službenom karticom jer je blokirana, a blokirana je zbog toga što nismo platili račun. Naravno, nismo ga platili jer nije stigao. Zbog toga je benzin morala platiti svojom privatnom karticom tekućeg računa, žali se Beletić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater