Dodjela večernjakove ruže

Radijska osoba godine je Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre

| Autor: Glas Istre
Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Danilo Memedović)

Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Danilo Memedović)


U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu večeras je dodjela prestižne medijske nagrade - Večernjakove ruže. Svečana dodjela bila je u direktnom prijenosu na Prvom programu HRT-a, a voditeljice programa Daniela Trbović i Barbara Kolar.

Ruža se dodjeljuje u osam kategorija, a o pobjednicima su odlučili čitatelji Večernjeg lista.

Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada.

Glamurozni program dodjele obogaćen je i nastupima slavnih glazbenika, među kojima Prljavo kazalište, Matija Cvek, Dino Jelusić, Jelena Rozga, Vili & DeBili i Tony Cetinski.

Chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović koje smo gledali u Masterchefu prezenteri su kategorije 'Radijska osoba godine'. Nominirani su Iva Pavletić Crnić, Mario Lipovšek Battifiaca, Ivana Mišerić, Edina Pršić, Ana Lacković Varga, a nagradu za radijsku osobu godine dobio je Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre.

- Hvala našim slušateljima. Nekako je radio najprisniji medij i ima direktan kontakt s našim slušateljima. Hvala onima koji su si dali truda i glasali - rekao je Mario i dodao: - Nekako me krenulo, ne samo na radiju nego i na televiziji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum