PRIZNANJE

Gradonačelnik Pazina primio djelatnike najbolje radio postaje u Hrvatskoj: "Vi ste ambasador svih VRIJEDNOSTI KOJIMA SE U ISTRI PONOSIMO"

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Gradonačelnik je čestitao cijelom timu Radio Istre na dugogodišnjem kvalitetnom radu

Gradonačelnik je čestitao cijelom timu Radio Istre na dugogodišnjem kvalitetnom radu


Radio Istra će ovom nagradom na najljepši mogući način proslaviti svoj 30. rođendan, a sve to zahvaljujući glasovima svoje publike istaknuo je direktor Zvjezdan Jurcola

Pazinski Radio Istra dobitnik je najveće hrvatske medijske nagrade - Zlatnog studija u kategoriji najbolje radijske postaje, koju dodjeljuje Jutarnji list.

Tim je povodom u dvorani Istra pazinskog Spomen doma gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima primio predstavnike najslušanijeg radija u Istri i najboljeg radija u Hrvatskoj za 2020.

Gradonačelnik Krulčić čestitao je cijelom timu Radio Istre na pobjedi, na predanom radu i dugogodišnjem kvalitetnom medijskom praćenju rada gradske uprave. Dodao je kako je Radio Istra pazinski ponos i ambasador svih vrijednosti kojima se u Istri ponosimo.

Finaliste ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Zlatnog studija odabralo je rekordnih 300 tisuća glasova čitatelja Studija. Žiri je publici ponudio po pet kandidata u 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a publika je putem kupona i online glasanja na Jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji.

Radio Istra će ovom nagradom na najljepši mogući način proslaviti svoj 30. rođendan, a sve to zahvaljujući glasovima svoje publike istaknuo je direktor Zvjezdan Jurcola. U finalu su se još uz Radio Istru našli Narodni radio i Radio Dalmacija, a najslušanija radijska postaja u Istri pobijedila je, zahvaljujući podršci publike, u komkurenciji 160 radijskih postaja u Hrvatskoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater