PRESTIŽNA NAGRADA

Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre dobio nagradu Zlatni studio za najbolji radijski glas

| Autor: Glas Istre
Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Davor Pongračić / Cropix)

Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Davor Pongračić / Cropix)


Ova je godina počela i više nego dobro za Maria Lipovšeka Battifiacu, poznatog radijskog voditelja s Radio Istre. Sinoć je dobio nagradu Zlatni Studio u kategoriji najbolji radijski glas.

Nominacije

Naime, nakon dva kruga glasanja u izravnom televizijskom prijenosu obznanjeno je tko je dobio Zlatni Studio u kategorijama Televizija, Film, Kazalište, Glazba, Radio i TikTok.

Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Željko Puhovski / Cropix)Mario Lipovšek Battifiaca (Snimio Željko Puhovski / Cropix)

Za najbolji radijski glas bili su nominirani Iva Pavletić Crnić (Radio Rijeka), Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra) i Dario Maradin (Otvoreni).

- Hvala Akademiji na nominaciji. Moram je zamoliti da me više ne nominira jer će Ferlinu pozliti. Sad smo se izjednačili s brojem nagrada. Ako me već morate nominirati, neka to bude u nekoj drugoj kategoriji, uvijek spreman za šalu kazao je Battifiaca.

On je ove godine nominiran i za prestižnu medijsku nagradu Večernjakova ruža, koja se dodjeljuje od 1994. godine.

Miljenik publike

On je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine, te u nominaciji je definiran "profesionalac, emotivac, zabavljač i miljenik publike".

Priznanje najboljeg radijskog voditelja godine uručeno mu je i prošle godine.

- Prošle godine kad sam dobio prvi Zlatni studio, to mi je puno značilo jer sam se počeo natezat s Robertom Ferlinom ki će više. A Večernjakovu ružu mi mogu dodijeliti, jer on ni bija nominiran, rekao je u svom stilu Battifiaca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter