ZA PODRUČJE GRADA PAZINA

Natječaj za turističke i gospodarske manifestacije

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Pazin (Foto: TZ središnje Istre)

Pazin (Foto: TZ središnje Istre)


Raspisan je javni poziv za dodjelu potpora u obliku bespovratnih financijskih sredstava za organizaciju turističkih i gospodarskih manifestacija koje se održavaju u 2023. godini na području Grada Pazina. Prihvatljivi prijavitelji su gospodarski subjekti, bez obzira na veličinu, koji su isključivo u privatnom vlasništvu, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Cilj je poduprijeti događanja koja doprinose unaprjeđenju i obogaćivanju turističkog proizvoda i ponude Pazina, kao i promociji i razvoju pazinskog gospodarstva, poduzetništva i obrta te investicijskog potencijala područja Pazina. Potpora je namijenjena organizaciji manifestacija kojima se unaprjeđuje ponuda turističkih sadržaja te gospodarskih i znanstveno-stručnih programa i sajmova, a koje doprinose razvoju poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i drugih gospodarskih aktivnosti Pazina i središnje Istre; podizanju kvalitete i količine turističke ponude, osobito posebnih oblika turizma u Pazinu te povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa na području grada Pazina.

Rok za podnošenje prijava je do 30. studenog 2023. ili do iskorištenja sredstava predviđenima proračunom za 2023. godinu. Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 50.000 kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum