VRIJEME DOBROTE

Na Trgu labinskih rudara Mendula i Liga za borbu protiv raka u akciji za mamograf

| Autor: Branko Biočić
Humanitarna akcija na Trgu labinskih rudara

Humanitarna akcija na Trgu labinskih rudara


Na Trgu labinskih rudara ispred gradske tržnice danas su se održale dvije humanitarne akcije za kupnju stacionarnog mamografa pri Domu zdravlja Labin.

Članice Udruge "Mendula“ nudile su prigodne blagdanske aranžmane i druge ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira ta udruga. Nedaleko od njih, Liga za borbu protiv raka dijeli grah s kobasicama kojeg je donirao cafe bar, pizeria i bistro „Labineca“ u vlasništvu Elvisa Zahtile.

gg

Pod pokroviteljstvom Grada Labina, Općine Sveta Nedelja, općina Pićan, Kršan i Raša, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, ovog vikenda u sklopu humanitarne akcije "Labinština hoće! za mamograf" organizira i sudjeluje na čak četiri događanja.

Nakon tržnice istoga dana, u Sv. Katarini, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula", uz potporu Općine Pićan, sudjeluje i na "Smotri maslinovog ulja istočne Istre" kasnije članice Mendula sudjelovat će s donacijskom kutijom na „Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva Bošnjaka“ koja se održava u sportskoj dvorani u Labinu.

Udruga "Mendula" s donacijskom kutijom sudjelovat će i u nedjelju, 27. studenoga, u sportskoj dvorani Labin gdje će se održati gledanje prijenosa nogometne utakmice, a nakon toga i rukometna utakmica ŻRK Rudar i Š.R. Karlovac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini