RABAC

Hotelsku kuću Maslinica vodi četveročlana talijanska uprava: BIVŠI PREDSJEDNIK SIK-A BRUNO BULIĆ ZAPOSLIO SE NA 4 SATA KAO KONZULTANT

| Autor: Branko BIOČIĆ
Hotel Maslinica (Arhiva)

Hotel Maslinica (Arhiva)


Bivši predsjednik Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Bruno Bulić iskoristio je nove zakonske mogućnosti za umirovljenike i zaposlio se na 4 sata dnevno u hotelskoj kući Maslinica u talijanskom vlasništvu na novo otvorenom radnom mjestu konzultanta za potrebe kadrovske politike.

Bulić je već napravio i novu organizacijsku strukturu te hotelske kuće koja je podijeljena na tri sektora i koju su talijanski poslodavci prihvatili a primjenjuje se od 1. ožujka ove godine.

Kako je rekla bivša sindikalna povjerenica Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije u Maslinici Admira Žakula a koja je od 1. svibnja postala direktorica nabave, zapošljavanje Bulića pridonijeti će ostvarivanju socijalnog mira i harmoniji između radnika i poslodavca u Maslinici.

Inače nakon prošlogodišnje smrti vlasnika Maslinice talijana Filipa Horstmana koji je bio cijenjen kod radnika zbog svoje socijalne osjetljivosti i razumijevanja radnika te kao takav bio izvrstan partner sindikatu vodstvo tvrke Maslinica preuzela je četveročlana uprava. Čine je Horstmanova supruga Regina Bellicini, braća Bruno i Ivo Gentilini te Fabio Forini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini