KONCERT

Zagrebačka punk petorka Brkovi 8. srpnja na pulskom Kaštelu

| Autor: Mladen RADIĆ
Brkovi

Brkovi


Zagrebačka punk petorka Brkovi održat će 8. srpnja koncert na pulskom Kaštelu u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre u organizaciji LAA.

Brkovi su proteklih mjeseci bili zaposleni prvo objavom novog singla, a onda i izuzetno uspješnim online koncertom. Upravo taj singl "Bagra sa ekrana", dodatno je zagrijao više tisuća fanova sa svih strana svijeta koji su se 6. ožujka okupili u njihovoj digitalnoj birtiji.

U Pulu bend donosi sve svoje najveće hitove, kao što su "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Mala", "Kurvo prokleta", "Balkan Star", "Pizda materina", "Hoću da mi dijete sluša narodnjake", "Hormon sreće", "Samo pijan mogu", "Srećo laku noć", "Nisam ja za tebe", "Tolerancija", "A ja ću da pijem" i mnoge druge koje su samo na YouTube kanalu Brkova preslušane 57 milijuna puta, a tu su i streaming brojke u 2020. od 683 tisuća slušanja na Spotifyju i 526 tisuća na Deezeru.

Kapacitet koncerta u Puli, shodno aktualnim mjerama, limitiran je na 400 ljudi. Ulaznice u prodaju kreću po cijeni od 70 kuna. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Program je sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum