ART MUSIC I AB ORIGINAL

ZA STRADALE U POTRESU I NOELA BREŠČIĆA Humanitarni virtualni koncert "Svi za jednog, jedan za sve" 20. veljače iz Uljanika

| Autor: Erika FILIPLIĆ
Plakat humanitarnog koncerta

Plakat humanitarnog koncerta


U organizaciji udruga Art Music i AB Original iz Pule 20. veljače u pulskom klubu Uljanik održati će se humanitarni virtualni koncert.

Povod ove humanitarne akcije je pomoć stradalima na područjima pogođenima potresima te Noelu Breščiću, četrnaestogodišnjem dječaku iz Pule kojem nakon teške operacije treba pomoć pri rehabilitaciji. Kupnjom ulaznica putem interneta za virtualni koncert građani se mogu uključiti u ovu humanitarnu akciju.

Organizator akcije Filip Maršić iz udruge Art Music kazao nam je koja će glazbena imena elektronske scene nastupiti uživo i putem streama zabavljati publiku.

- Drago nam je da su se našoj akciji odazvala i neka poznata imena, poput DJ-eva kao što su Bebetto, Alen Sforzina, Tomo in der Muhlen, Johnny B., Driverr, Martii, Axos, Adoo, S3ka te MC Mylo. Nadam se i da će biti uspješna prodaja karata kako bi mogli ostvariti cilj, a to je pomoći našem lavu - Noelu Breščiću u liječenju te stanovnicima na područjima pogođenim potresima. Zahvaljujemo se sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji ove akcije, kaže Filip Maršić.

Milisav Katrašnik iz udruge AB Original poziva sve građene da se u što većem broju uključe u ovaj događaj kako bi akcija bila što uspješnija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater