GOSTOVANJE TEKSAŠKOG GLAZBENIKA

U ROCK CAFFEU NASTUPA PUNK BLUES PIJANIST JAMES LEG: Nema više ulaznica za koncert!

| Autor: Tea TIDIĆ
James Leg

Divlji teksaški klavijaturist i pjevač James Leg, za kojeg kažu da "izgleda kao Lemmy, a pjeva kao Tom Waits", nastupa ove srijede u pulskom Rock Caffeu.

Koliko je koncert atraktivan, dovoljno govori što su sve ulaznice razgrabljene u rekordnom roku, tako da tko nije na vrijeme ugrabio besplatnu kartu - neće moći prisustvovati ovom koncertnom spektaklu.

James Leg karijeru je započeo u legendarnom bandu The Immortal Lee County Killers, a nakon njihovog razlaza formirao je Black Diamond Heavies, da bi nakon toga krenuo u solo karijeru, a surađivao je i s brojnim glazbenicima i sastavima - Left Lane Cruiser, Cut In The Hill Gang...

Njegov duboki, hrapavi vokal i topli i ujedno zastrašujući zvuci električnog klavira zaštitni su znaci ovog južnjačkog majstora punk bluesa.

Na turnejama ga prati samo bubnjar, te usprkos minimalističkom sastavu - električni klavir, bubnjevi te dva vokala - njihova zvučna slika je itekako bogata.

Na repertoaru imaju autorske pjesme kao i obrade klasika grupa poput Roberta Johnsona, Rolling Stonesa, Nine Simone ili Stoogesa.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater