POSLJEDNJA UTRKA

RADIO ISTRA U FINALU ZLATNOG STUDIJA: "Kad se radi odgovorno, s puno ljubavi i gušta, sve je moguće!"

| Autor: Glas Istre
Radio Istra

Radio Istra


Radio Istra je ušla u završnu utrku za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj, Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji najbolje radijske postaje! Finaliste ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Zlatnog studija odabralo je rekordnih 300 tisuća glasova. Žiri je publici ponudio po pet kandidata u 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a publika je putem kupona i online glasanja na Jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji.


U kategoriji "Najbolja radijska postaja" u finalu su se našli Narodni radio, Radio Dalmacija i - Radio Istra, čime se najslušanija radijska postaja u Istri svrstala među tri najbolje radijske postaje u Hrvatskoj od njih gotovo 160 i među tri radijske postaje s najvećom podrškom glasača.


"Hvala našim dragim slušateljima na svakom glasu, kliku i kuponu, hvala što su u ovim nikad neizvjesnijim vremenima izdvojili dragocjene sekunde i glasali za nas. Priznanje je to koje nas zadužuje i obvezuje stvarati eter koji će istinski biti eter naših slušatelja. Obećajemo još budnije osluškivati glazbene ukuse, servirati najpreciznije informacije, zalaziti među male ljude, izvještavati o njihovim uspjesima i preprekama, nasmijati ih do suza i probuditi u njima emociju", izjavila je glavna urednica Radio Istre Melita Gržić Pincin.


"Priznanje dugujemo i svim našim klijentima i partnerima jer što nam oni više vrata otvore, naš je program bogatiji i sadržajniji. Zato obećajemo osmišljavati nove inovativne koncepte radijskog oglašavanja i radujemo se sklapanju novih prijateljstava, a ne samo ugovora. Ovo je ujedno još jedna potvrda moći i značaja lokalnih medija i lokalnog radija, kao radija za koje će se slušatelji boriti jer je lokalni radio njihov ukućan, kolega i susjed koji zna sve što se zbiva. I upravo će lokalni radio odraditi najbolji posao za svoje klijente",
istaknuo je direktor Radio Istre Zvjezdan Jurcola.

Hoće li nagrada Zlatni studio za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj otići u Istru i hoće li s njom Radio Istra proslaviti 30. rođendan i dalje ovisi o glasovima publike. Konkurenciju čine radijske postaje koje signalom i koncesijom pokrivaju puno veće i naseljenije područje od Istre. Radio Istra, međutim, poziva cijelu Istru, ali i Kvarner i Gorski kotar gdje se Radio Istra puno i rado sluša, kao i sve koji je vole i slušaju diljem zemlje i svijeta, da ujedinjeno glasaju za svoje.


"Kad se nešto toliko godina radi iskreno, odgovorno, sa svim srcem, s puno ljubavi i gušta, sve je moguće. Kuraja do kraja!" poručuju djelatnici Radio Istre, dodajući kako je svaki glas za Radio Istru zapravo glas za cijelu Istru. Jer osim gastrospecijaliteta, nepreglednih prirodnih ljepota, tisućljetne kulturne baštine, vrhunske turističke usluge te radišnih, skromnih i samozatajnih ljudi Istra ima i Radio Istru koja svakodnevno nastupa kao ambasador svih vrijednosti kojima se u Istri ponosimo.

Glas Radio Istri može se dati putem ovog linka ili ispunjavanjem kupona objavljenih u prilogu Studio. Pobjednike odlučuju jedankopravno glasovi čitatelja Jutarnji.hr (50%) i kuponi iz Studija (50%). Studio izlazi petkom uz Jutarnji list. Dodjela nagrada održat će se 20. veljače u televizijskom spektaklu Zlatnog studija s izravnim prijenosom na prvom programu HRT-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of