dostupno na YouTubeu

PRVA AUTORSKA STVAR: Vinkovčanin nobru i Matt shaft snimili "Od 1 do 100"

| Autor: Mladen RADIĆ
Nobru

Nobru


Mladi 18-godišnjak iz Vinkovaca nobru - pravim imenom Bruno Vučko glazbom se bavi od malih nogu, a prije osam mjeseci Bruno je na svom YouTube kanalu objavio prvu autorsku stvar snimljenu u improviziranom kućnom studiju. Do kraja 2020., objavio je čak 11 demo pjesama na svom Youtube kanalu.

"Jedne večeri se frend vozio negdje autom i na radiju je čuo jednu pjesmu te ju poslao meni da preslušam jer je mislio da će mi se svidjeti. Pogodio je. Bila je to jedna stvar od Matt Shafta. Kasnije sam ju sherao na Instagramu i Matt mi se zahvalio. Nakon tog smo nešto kratko prokomentirali i brzo se skužili. Kad sam objavio demo verziju pjesme "Od 1 do 100", Matt mi je rekao da mu je pjesma super i predložio mi da ju obradimo i kvalitetnije snimimo kod njega u studiju. Meni se to činilo kao super ideja. Našli smo se par puta i brzinski odradili posao. Na kraju sam i njemu dao da nešto otpjeva u pjesmi hehe", izjavio je Bruno koji objašnjava da je pjesma ljubavne tematike kao i 95 posto današnjih pjesama.

Također, ovo je Brunovo prvo službeno izdanje pod Heksagon Musicom. Naslovnu sliku je napravio Bruno, dok je Matt zadužen za miks i master pjesme. Sav ostali glazbeni materijal dostupan je na YouTubeu, Spotifyju, Bandcampu te svim ostalim streaming platformama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum