HDU

NOVI PROJEKT ZA SVE LJUBITELJE GLAZBE: Započela "Diskografska spajalica"

| Autor: Mladen RADIĆ
Zlatko Turkalj

Zlatko Turkalj


Hrvatska diskografska udruga (HDU) je u suradnji s radijskim voditeljem i glazbenim urednikom Zlatkom Turkaljem Turkijem krenula u kreiranje novog glazbenog projekta pod nazivom "Diskografska spajalica". Ljubitelji glazbe će, čitajući intervjue, moći saznati informacije o samim životima glazbenika, njihovom iskustvu i odnosu s diskografskom industrijom, ali i razveseliti se uz pojedine zabavne glazbene anegdote.

- Vođeni idejom spajanja glazbenog svijeta pod jedan nazivnik, odlučili smo publici približiti riječi onih bez kojih taj svijet ne bi bio moguć - glazbenicama i glazbenicima. Cilj novog projekta je putem zanimljivih i sadržajnih intervjua predstaviti najbolje doajene te najnovije talentirane izvođače i izvođačice. Intervjui će se objavljivati dva puta mjesečno, pod perom Zlatka Turkalja Turkija, koji će svojim dugogodišnjim iskustvom čitateljima predstaviti ono najbolje od glazbe, kažu u udruzi.

- Jako me veseli ovaj glazbeni projekt u kojem su povezane sve karike važne za uspjeh jedne pjesme, autora i izvođača. Razgovori o glazbi danas i u zlatno vrijeme diskografije sigurno će pomoći talentiranim ljudima koji su originalni, kreativno buntovni i znaju što žele. Naši razgovori o glazbenoj produkciji i stvaralaštvu namijenjeni su svima kojima je glazba više od zabave. Glazbenicima kojima se vrata pozornice teško ili nikako ne otvaraju, jer ih ne zanima sudjelovanje u talent showu, nisu spremni na kompromise samo da bi bili na TV-u ili u nekom glazbenom timu u kojem će najmanje biti svoji, kazao je Turkalj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum